Blijf je ontwikkelen op het werkvlak

Het is superbelangrijk dat we onszelf blijven ontwikkelen. Niet alleen omdat we beter willen worden in dat wat we doen maar ook omdat we zo de maatschappij helpen. Je ontwikkelen op het werkvlak helpt daar enorm aan bij. Natuurlijk moet iedereen ergens beginnen en doe je gedurende de jaren ervaring op. Maar daarnaast kan je nog meer doen. Zo werk je naar eigen doelen toe en bevorder je je eigen vaardigheden als de ontwikkeling in de maatschappij. In deze blog vertel ik je daar meer over. Lees je mee?

Bijscholen of omscholen

Zo kan je namelijk een extra opleiding doen om actief je vaardigheden te verbeteren. Als de positie die je jarenlang vervuld hebt ineens wegvalt, is juist omscholing een goed idee. Hoe dan ook, je kan op deze manier altijd door. Bijscholen houdt in dat je extra de diepte in gaat wat betreft je functie. En omscholing houdt in dat je binnen het werkveld waarin je nu functioneert, kennis opdoet om andere functies in te kunnen vullen. Veel mensen willen deze opleidingen ook doen als daar geen directe noodzaak toe is. Extra leren, kan immers nooit kwaad. Maar er moet wel een mogelijkheid zijn.

Wie regelt dat?

Bij Binck bieden ze mensen cursussen om de ontwikkeling gaande te houden en bepaalde vacatures te vullen. Ze creëren als het ware een mogelijkheid. Geen diploma? Dan kan er per situatie alsnog gekeken worden naar de mogelijkheden. Omdat bij Binck mensen werken die van aanpakken houden, doet dat bedrijf dit zelf ook. Een cursus verkeersregelaar is geen probleem. Bij Binck kan je online solliciteren maar ook bellen. Dan kan je het meteen over de mogelijkheden hebben. Medewerkers kunnen advies hierover geven. De vacatures die aangeboden worden, zijn zeer divers en met extra cursussen en opleidingen krijgt iedereen de mogelijkheid om het werk wat te doen wat bij hem of haar past.

Meer mogelijkheden

En door bij te scholen en om te scholen creëer je dus meer mogelijkheden voor jezelf. Deze extra kennis en vaardigheden kunnen namelijk enorm van pas komen als je promotie wilt maken of van functie wilt wisselen. Op deze manier kunnen functies die gespecialiseerde kennis vergen van werknemers ook ingevuld worden. En wanneer je iets anders wilt doen maar wel binnen het werkveld van nu wilt blijven, kan dat ook. Zeker wanneer je solliciteert bij Binck. Veel vacatures zijn namelijk per opdracht. Je ontwikkelt je dan in feite met iedere klus.

Posts created 16

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven