Cadeautips voor iedereen & elke situatie!

Iedereen weet: cadeaus zijn lastig. Tenzij iemand specifieke wensen geeft op een verlanglijstje of iets heeft wat hij of zij verzamelt, is het in vrijwel alle gevallen moeilijk om een leuk cadeau voor iemand te verzinnen, en er zeker van te zijn dat ze het leuk zullen vinden. Vooral met mensen die je al heel lang kent wordt het, al zou je dat misschien niet verwachten, altijd lastiger, omdat je ze al zoveel cadeaus hebt gegeven dat je ideeën inmiddels écht op beginnen te raken. Maar er is één ding wat we zeker weten: een oplossing is er altijd.

Voor vrouwen

Cadeaus voor vrouwen zijn tegelijkertijd moeilijker als makkelijker dan die voor een man. Je kunt vrijwel iedere vrouw blij maken met iets van verzorging, make-up (zoals kerastase) of een bloemetje of chocolaatjes maar om het écht leuk te maken moet je daar dan toch weer een persoonlijke twist aan geven, wat misschien nog wel moeilijker is dan gewoon iets anders te zoeken. En dat je cadeau saai wordt gevonden wensen we niemand toe. Een alternatief cadeau is voor een vrouw bijvoorbeeld een leuk dagje uit. Een etentje, een dagje sauna of bijvoorbeeld een museumkaartje, voor haar en haar partner, een vriend of vriendin, of je biedt er bij aan om het samen te doen. Dat voelt toch persoonlijk en daarmee creatief en origineel, maar het is wel makkelijk als je niks anders weet te verzinnen.

Voor mannen

Voor mannen is het lastiger omdat ze overal het algemeen gewoon minder spullen hebben (en dus willen) dan vrouwen, maar tegelijkertijd ook makkelijker omdat ze het minder erg vinden als een cadeau niet zo persoonlijk is. Iets praktisch geven, wat net op is, wat vervangen moet worden, of wat ze nog nodig hadden is bij mannen vaak handig.

In speciale gevallen

Maar niet ieder cadeau is voor een verjaardag bedoeld. Bij een babyshower zijn leuke kleertjes of speelgoed altijd welkom, bij een trouwerij een bijdrage aan de huwelijksreis en bij een housewarming iets voor binnenshuis. Daar kun je dan iets bijzonders van maken. Zoals mooie Oosterse lampen voor aan het plafond, of een mooi schilderij wat goed aan de muur zou passen. Zo draag je iets nuttigs bij, maar hou je het wel creatief en origineel, zodat je cadeau toch extra gewaardeerd wordt! En als ze er blij mee zijn voelt het extra goed, want nu weet je dat je vrienden of familie altijd als ze langs die Oosterse lampen of dat leuke meubelstuk lopen aan jou zullen denken.

Posts created 16

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven