Gamen? Lekker doen deze winter!

Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar ik ben niet echt een wintermens en de maand januari is bepaald niet mijn favoriete maand. Normaal gesproken trek ik er graag met vrienden op uit gezellig uit eten of naar de bioscoop om de winterse perikelen maar zoveel mogelijk te vergeten. Helaas is dat deze maand dus absoluut niet aan de orde. We zitten weer in Lock down en mijn vrienden spreek ik op zijn hoogst via een scherm. Het is saai en de dagen duren soms lang. Ik heb al talrijke boeken verslonden en heel veel series gekeken en soms verveel ik me echt te pletter. Maar daar wil ik niet aan toegeven: dat is niet gezond. Maar hoe dan deze lange maand door te komen? Een vriend van mij vertelde dat hij zoveel plezier had met gamen. Bovendien deed hij dat met vele anderen waardoor hij ook leuke contacten opbouwde. Natuurlijk had ik wel van gamen gehoord, maar het was niet iets wat ik mezelf snel zag doen. Maar ja, de wereld ziet er heel anders uit dus waarom zou je niet eens wat nieuws proberen? En dus besloot ik me daar ook eens aan te wagen, aan gamen.

Gamen op een gaming pc

Daar was natuurlijk wel wat voor nodig. Bijvoorbeeld een gaming pc. Mijn simpele oude laptopje bleek namelijk geen games aan te kunnen. Games, zeker de geavanceerde games met veel spelers en vele lagen, vragen namelijk veel van een computer. Dus een gaming pc is echt wel nodig. Daar heb je erg veel keus in want je kunt hem zelf samenstellen. Dit doe je op basis van de games die je wilt gaan spelen, die bepalen de zwaarte van je gaming pc. Die variëren van low tot ultra en natuurlijk zitten daar ook bepaalde prijskaartjes aan. Gelukkig kon mijn vriend me goed adviseren en met zijn hulp stelde ik een voor mij geschikte gaming pc samen.

Gamen: goede afleiding

Het was vervolgens echt even uitzoeken hoe alles werkte en hoe gamen precies in zijn werk gaat, maar toen ik dat eenmaal doorhad, kreeg ik er echt lol in. Gamen kan echt een heel positief effect hebben. Ik ontmoette nieuwe mensen en leerde nieuwe vaardigheden. Gamen maakt me alerter en blijer. Het is een welkome afwisseling en door gamen leer ik ook hele nieuwe werelden kennen zoals bijvoorbeeld die van een stad in de middeleeuwen. Ik had nooit gedacht dat ik het zou zeggen maar gamen is leuk dus ga het doen.

Berichten gemaakt 21

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven