Geef je huis een make-over!

Wacht jij al jarenlang op hét perfecte moment om jouw huis eens helemaal te verbouwen? Misschien is de reden waarom niet erg leuk, maar we kunnen er met zijn allen maar beter het beste van maken. We zitten allemaal thuis met een hoop extra vrije tijd, geen vooruitzichten, en weinig doelen. De meeste winkels zijn dicht, dus een dagje shoppen zit er niet in. Zelfs het bekende Scandinavisch warenhuis heeft een tijdje terug al zijn deuren gesloten. Maar als iemands huis ineens instort, al helemaal in tijden als deze, is het belangrijk dat je nog kan klussen – dus de bouwmarkten blijven gelukkig open. En dat betekent dat je jouw huis deze saaie weken eindelijk de make-over kunt geven waar je al die tijd al op wacht! We raden je wel aan om niet op een zaterdag of zondag naar de bouwmarkt te gaan. Met zo’n beperkt aanbod blijkt het een populair uitje, en we grote groepsvorming is natuurlijk nog steeds niet de bedoeling. Ga dus lekker op een doordeweekse dag, vroeg in de ochtend, dan heb je lekker het rijk alleen en kun je alle afstand houden die er nodig is!

Een likje verf

Ik heb zelf een aantal muren in mijn huis die echt wel een likje verf kunnen gebruiken. Het is alleen zo’n enorm gedoe, de juiste kleur vinden voor alleen een vlekje, alle meubels aan de kant en zeil op de vloer. Je bent er meteen een of meer dagen en kwijt, en normaal gesproken heb je die tijd simpelweg niet. Maar nu we allemaal verveeld thuis zitten is dit natuurlijk alleen maar een leuke uitdaging waarmee je weer wat uurtjes doodt. Ideaal dus! Fix die vlekken op de muur, of ga op zoek naar een leuk nieuw kleurtje om de boel een hele nieuwe uitstraling te geven. 

Nieuwe vloer!

Een andere manier om alles als nieuw te laten lijken zonder dat je bij winkels terecht kunt voor nieuwe meubels en decoratie, is een nieuwe vloer. Bij velen is dat ook iets wat veel te lang op pauze wordt gezet, omdat je alle meubels aan de kant moet kunnen zetten en ook dat een hele klus is om op één vrije dag te doen! Pak dus je moment nu het kan. Je kunt er een uitstapje naar de bouwmarkt van maken, of online eens kijken wat er allemaal is. Op laminaatenparket.nl vind je bijvoorbeeld allerlei soorten mooi laminaat, die gewoon nog thuis bezorgd kunnen worden!

Posts created 16

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven